Læs mere om:

 

  • Betaling
  • Leveringstid
  • Fortrydelse
  • Returnering
  • Reklamation
  • Feedback

 

Handelsbetingelser

 

 

 

Betaling:

Påsætning af extensions:

Fuld betaling forud via paypal, mobile pay eller bankkonto (husk at der kan gå 2-4 hverdage til at betalingen er overført). I visse tilfælde kan betalingen laves delvis, således at betalingen for selve påsætningen kan afregnes i forbindelse med udførelsen. Dette aftales på forhånd.

 

Extensions uden påsætning:

Fuld betaling forud via paypal eller bankkonto (husk 2-4 hverdage til at betalingen er overført). Hvis extensions skal tilsendes, vil porto samt fulde ansvar for uforsikret forsendelse ligge hos køber.

 

 

Leveringstid:

Nogle typer extensions har jeg liggende på lager, og der er således ingen ventetid - f.eks pre-made dread extensions og extensions på tilbud.

Nogle typer extensions bestilles hjem fra udlandet og der vil være ventetid på shipping afhængigt af hvorfra de skal tilsendes. Dette vil gælde extensions i ægte hår (totter og trenser), fabriksfremstillede Kina-dreads og andre typer extensions, der købes hjem og påsættes.

Visse typer extensions er håndlavede og laves specielt efter kundens ønsker. Der vil være længere ventetid, da der er en længere fremstillingstid. Dette vil f.eks gælde custom made dreads, hvor der til tider vil være 3-4 måneders ventetid.

 

Spørg altid hvor lang leveringstid, der er på dit drømmehår.

 

 

Fortrydelse:

Hvis kunden fortryder bestilling af extensions efter betaling er accepteret, vil der udelukkende kunne refunderes betaling for påsætning. Extensions er bestilt hjem eller fremstillet specifikt til hver enkelt kunde, og kan derfor ikke fortrydes.

Efter bestilling og betaling/delvis betaling for påsætning af extensions, vil der ikke kunne laves tilbagebetaling, selvom påsætningen aldrig finder sted. Hvis kunden ikke har lavet en aftale for påsætning inden for 4 uger eller hvis kunden udebliver fra påsætning, vil forudbetalingen ikke erstattes.

Hvis kunden ikke ønsker påsætning af extensions efter bestilling og betaling, kan pris for påsætningen tilbagebetales, men ikke for selve extensions.

 

 

Returnering:

Der er ingen returret på extensions af hygiejniske årsager.

Ved påsætning af extensions, er kunden derfor selv ansvarlig for at sikre sig, at varen lever op til forventningerne før påsætningen finder sted.

Ved tilsendelse af extensions, vil der altid være sendt billeder på e-mail på forhånd. Hvis disse godkendes, gælder ingen returret.

 

Hvis der mod forventning er fejl på extensions, vil denne forsøges udbedret uden omkostninger for kunden. Hvis kunden på nogen måde har mishandlet og ikke fulgt de givne retningslinjer – både skriftlige og mundtlige – er der ingen returret.

Kunden må indlevere extensions til reparation eller erstatning, men kan ikke få penge retur.

Visse typer extensions er købt hjem fra andre fabrikanter, og I de tilfælde fraskrives al erstatning, da denne vil ligge hos forhandleren. Det gælder f.eks løse extensions i ægte hår og fabriksfremstillede Kina-dreads.

 

 

Reklamation:

Extensions udføres efter de mest skånsomme metoder kendt på markedet, men ingen extensions er fuldstændig harmløse.

Der er stor forskel på hvordan forskellige mennesker reagerer og på hvor følsomme de er, og derfor kan der ikke tages ansvar for ubehag eller hårtab.

Det er fuldt ud kundens ansvar at følge de givne retningslinjer – både skriftlige og mundtlige.

Eventuelle klager behandles seriøst og forsøges udbedret uden beregning, men det er i sidste ende kunden selv, der har indviljet i påsætning af extensions og har derfor selv fuldt ansvar.

Det frarådes at farve extensions, og ansvaret herfor kan ikke tilskrives hverken sælger eller trejdepart.

 

Ved klager over kvalitet af extensions, henvises til fabrikanten af extensions. Det er kun i tilfælde af custom made dread extensions, at ansvar ligger hos sælger. Hvis der er fejl eller mangler ved custom made dread extensions vil disse forsøges udbedret, men der gives ingen erstatning.

Ved klager over påsætning af extensions, vil denne forsøges udbedret, men i nogle tilfælde vil man bare ikke være egnet til at bære extensions og dette fraskrives alt ansvar for.

 

Feedback:

Send gerne billeder af dig i dine extensions på e-mail eller via facebook.

Der forbeholdes ret til at bruge disse billeder i promovering.