Euro Socap priser

Euro socap er noget af det bedste hår, der sælges i Danmark til professionelle og certificerede extensionister. Indtil for kort tid siden, har det udelukkende været forbeholdt frisører, men D'Aniello.dk har været blandt de første ikke-frisøruddannede, der er blevet certificerede og har fået mulighed for at forhandle håret.

 

Euro socap er en gammel italiensk virksomhed, der for 60 år siden lavede parykker. Familievirksomheden er gået i arv til tre sønner, der har udvidet med lækre extensions. Euro socap er blevet delt i tre sektioner, hvor hver søn tager sig af en del; Euro Socap til det europæiske marked, So.cap USA der tager sig af det amerikanske marked, og SHE by SoCap, der tager sig af resten af verden.

 

Alt håret kommer fra en eksklusiv aftale med et indisk tempel, hvor kvinder i henhold til vishnu-budismen ikke må gøre noget ved deres hår, da mennesket er skabt perfekt. De må ikke klippe, farve eller på andre måder forandre håret, og de skal behandle det med respekt. Hvert 7. år tager de på pilgrimstur til templet, hvor de bliver raget skaldede af munkene (der altid er skaldede fordi de er meget hellige). Kvinderne fniser lidt af hinanden uden hår, men kommer stolte tilbage til deres landsbyer hvor alle kan se, at de har været på pilgrimsfærd. Kvinderne anser naturligvis det afklippede hår som affald og har ofte ikke nogen ide om at det bliver sendt til Europa. Det vil sige, at håret er doneret frivilligt og ikke er en del af en industri, der udnytter de fattigere dele af verden.

 

Håret bliver samlet i hestehaler, klippet af og sendt i store kasser til fabrikken i Napoli i Syditalien. Der bliver det først vasket og derefter sorteret og meget skånsomt behandlet. De bruger en blanding af milde kemikalier og sollys til at lysne det ellers sortbrune hår og processen tager ca 4 måneder. Derefter bliver de kortere hårstrå frasorteret i hånden og giver et fyldigt resultat.

Fordi al forarbejdning foregår i EU, er processen underlagt miljøkrav i forhold til kemikalier og arbejdsmiljø og lønforhold er også regulerede.

Det sammen med den lange bearbejdsningstid, gør at priserne er højere. Men giver et naturligt luksushår med lang holdbarhed.

 

Ved korrekt pleje kan håret bruges op til et år ad gangen.

 

Totterne fås i både glat og krøllet med god holdbarhed og i længden 50-55 cm

De glatte totter fås desuden i en utrolig smuk ombré med en blid overgang i farven.

 

Euro socap har introduceret metoden Ultra Cold Fusion for mere end 3 år siden i Danmark, men eksklusivt til frisører. D'Aniello.dk er certificeret i denne metode gennem euro socap.

Ultra Cold Fusion eller ultrasonic fusion er små flade svejsninger med et avanceret ultralydsapparat. Det giver en meget holdbar binding, der ligger helt fladt ind til hovedet. Bindingernes facon gør at tendensen til at håret filtrer er markant minimeret og dermed kan håret være påsat i 4-6 måneder i stedet for normalt ca 3 måneder med andre tot-metoder.

Der er ingen extern varmekilde og der skal ingen kemikalier til at fjerne bindingerne.

Totterne kan dog også anvendes til hot fusion, hvis man foretrækker dette.

 

Ud over Ultra Cold Fusion tilbydes også tape-extensions fra Euro Socap, dog kun i ensfarvet glat.

 

Der er få dages levering på Euro Socap, da håret hentes på lager på Østerbro hos dansk distributør.