Priser

Priser er en kompliceret affære, da vi bruger flere forskellige forhandlere for at tilgodese forskellige metoder og behov.

 

Derfor foretrækkes at vi laver en konsultation og vurdere hvilken metode, der er bedst til dig afhængigt af mængde, struktur og farve af dit hår. Det kan være svært selv at vurdere og for at du får det bedste resultat, så er det bedst at vi har en kommunikation omkring det.

Nogle gange kan det lade sig gøre at finde frem til hvad du skal ha via mail og billeder - andre gange, skal vi lige ha dit hår i hænderne for at vurdere det.

 

Kvalitet

Generelt set er priserne del op efter kvalitet og forhandler.

Det er en smagssag om man vil købe standard hår og skifte det ud efter 1-2 påsætninger, eller om man vil investere lidt mere og kunne genbruge håret flere gange.

Hårets evne til at kunne genbruges afhænger ca 30% af udgangspunktet - hvordan er håret blevet behandlet før det blev høstet og hvordan har fabrikanten behandlet og forarbejdet håret i forhold til kemikalier. Desuden hvor meget det har været nødvendligt at affarve håret - altså vil mørkere extensions ofte holde bedre, da det ikke er blevet bleget lige så hårdt.

De sidste 70% er hvordan du som bruger plejer og behandler håret. Det er derfor bedre at spare på kvaliteten og bruge mere på plejeprodukter og især investere tiden på at gøre det bedste for håret.

Når prisen udregnes vil kvaliteten have en stor indflydelse, fordi den skånsommere behandling i forarbejdsningsprocessen gør at selve materialeprisen er markant højere.

 

Metoder

Der tilbydes mange forskellige metoder hos D'Aniello.dk og du kan læse omkring på hjemmesiden. Der vil være metoder, der tiltaler dig mere end andre, men også metoder der er bedre egnede til dit hår og dine behov.

Valg af metode bør ske i samarbejde, så vi bliver enige om hvad der er bedst til dig.

 

Mængde

Extensions måles i antal gram og er meget individuelt hvor meget der er behov for.

Det afhænger af:

Kvalitet - jo bedre kvalitet, des mindre gram

Tykkelse - single drawn hår er tyndere i spidserne, double drawn er tykt til spidsen og vil have indflydelse på mængden

Længde - jo længere extensions, des mere er der behov for

Metode - totter har som regel behov for mere extensions end trenser

Eget hår - både dit eget hårs længde, mængde, tykkelse, struktur og klipning har betydning for mængden, men også dit nskede resultat.

Vi vil i fællesskab finde ud af hvor meget der skal til. Dog er der nogle generelle retningslinjer man kan gå efter.

 

Struktur

Det er altid en god ide at vælge en struktur, der passer til ens eget hår. De fleste extensions er glatte, og det kan være svært at finde bølgede/krøllede extensions, der holder deres form efter et par hårvaske.

De fleste gange er krøllerne "bagt" ind i håret og går ud efter vask - men håret har fået en hård medfart og er derfor tit tørt og kruset.

Det meste hår vil dog en fald eller lette bølger når det får lov at lufttørre.

Extensions med krøller/bølger skal behandles anderledes end glatte extensions og kræver nogle andre produkter.

Ofte er prisen for bølgede extensions dyrere end de glatte.

 

 

 

 

 

Euro Socap

 

Luksus

 

Standard, indisk

 

Standard, asiatisk

 

Standard PLUS

 

Premium

 

Medbragt hår