Luksus-hår priser

Som luksuskvalitet har vi efter mange års test, valgt en brittisk forhandler, der laver de bedste extensions vi har haft i hænderne. Håret er utrolig blødt og lækkert uden tendens til at filtre.

Håret er double drawn og dermed tykt ned til spidserne - man kan ofte nøjes med mindre hår end man normalt bruger, da håret er tykt og lækkert.

 

Håret kommer fra et indisk tempel, hvor kvinder i henhold til vishnu-budismen ikke må gøre noget ved deres hår, da mennesket er skabt perfekt. De må ikke klippe, farve eller på andre måder forandre håret, og de skal behandle det med respekt. Hvert 7. år tager de på pilgrimstur til templet, hvor de bliver raget skaldede af munkene (der altid er skaldede fordi de er meget hellige). Kvinderne fniser lidt af hinanden uden hår, men kommer stolte tilbage til deres landsbyer hvor alle kan se, at de har været på pilgrimsfærd. Kvinderne anser naturligvis det afklippede hår som affald og har ofte ikke nogen ide om at det bliver sendt til Europa. Det vil sige, at håret er doneret frivilligt og ikke er en del af en industri, der udnytter de fattigere dele af verden.

 

Ved korrekt pleje kan håret bruges op til et år ad gangen.

 

Håret fås i smukke solide farver samt i flotte mix-farver i 50-55 cm.

 

Luksushåret er især kendt for de lækre 150g trenser, men leverer også totter til hot og cold fusion og tape-extensions. Det er også her vi får vores lækre nano-extensions.

Nano-extensions er en cold fusion tot-metode, der pga særlige tipper bruger bitte små ringe, der er op til 90% mindre end almindelige micro rings til cold fusion. Det giver en næsten usynlig påsætning. Nano-extensions kræver at man følger en personlig tilpasset rotationsplan.

 

Der er ca 10 dages levering på extensions, der tages hjem fra England.