Grethe D'Aniello

 

Se billeder og kontakt via fb.me/GretheDAnielloKunst

LIDT OM MIG SELV:

Jeg er født og opvokset i Havdrup. I mine unge år levede jeg 5 år i Rom. Tilbage i Danmark tog jeg en cand.mag. uddannelse på KUA og har siden undervist i italiensk sprog og kultur i 20 år på VUC.

I 2007 fik jeg tid til at forfølge en gammel drøm: Jeg tog billedkunst på HF, og det gav mig lyst til selv at udtrykke mig gennem farver, pensler og farver.

Siden har jeg malet og malet... og fået undervisning i vinterhalvåret på malerkurser (v/ Grethe Villadsen) en dag ugentlig, halvårige weekendkurser, ugekurser i både Danmark og Tyrkiet. Ugekursus i Italien (v/ Mads Rye), samt adskillige andre småkurser.

I somrene 2013 og 2014 har jeg fået undervisning af Mable Rose i portrætmaleri og fra september 2014 er jeg tilmeldt Mable Roses hold med ugentlige lektioner.

Min store passion er mennesker, så jeg kaster mig ofte over portrætmaleriet.. Jeg prøver at finde og gengive personligheden i de mennesker, jeg maler.

Jeg har desuden fået smag for abstrakte landskaber, hvor jeg fordyber mig i farver - og lysvirkninger.

At male har i høj grad påvirket min måde at SE på, og for mig er det både meditation og terapi at forsvinde ind i maleprocessen.

Jeg maler for min egen skyld, men det vil da glæde mig, hvis andre synes om mine billeder.

 

Kontakt

Mail : grethe (a) daniello.dk